*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De goedkoopste Traktor DJ gear koop je natuurlijk op ToneControl.nl

ToneControl is geauthoriseerd Native Instruments dealer en dus bieden wij de beste Traktor DJ gear aan tegen de laagste prijs en met de beste service. Onze productspecialisten staan altijd klaar om je een handje te helpen bij de zoektocht naar Traktor DJ gear.

De professioneelste all-in-one controller van Native Instruments is op het moment van schrijven de Traktor Kontrol S4 MIDI controller. Deze 4-kanaals controller heeft alle opties die de moderne DJ vandaag de dag nodig heeft. Omdat de S4 door de makers van de Native Instruments software is ontwikkeld sluit deze perfect aan. Alles zit op de juiste plek en na aansluiten werkt het meteen.

Voor wie liever 2 (of 2.1) kanalen wilt dan 'the full package' 4, heeft Native Instruments de Traktor Kontrol S2 ontwikkelt. Ook bij deze controller is de volledige Traktor software meegeleverd en alles correspondeert. Met '2.1' bedoelt Traktor dat je ook van een sampledeck gebruik kunt maken met toegewezen volume controller, zo heb je toch íets meer dan twee decks.

Als het op 'zakformaat' digitale controllers aankomt is Native Instruments marktleider. Ze bieden een complete setup aan.

Natuurlijk biedt Traktor ook tijdcode pakketten aan bestaande uit de legendarische Traktor Scratch software en een Audio 6 of Audio 10 geluidskaart in combinatie met tijdcode platen en tijdcode CD's.

  • Het Traktor Scratch A6 (voormalig Traktor Duo 2) is een tijdcodeset met 3-in/3-out geluidskaart en de nieuwste Traktor Scratch Pro software.
  • Het Traktor Scratch A10 (voormalig Traktor Pro 2) is een tijdcodeset met 5-in/5-out geluidskaart en de nieuwste Traktor Scratch Pro software.

Voor de scratch DJ heeft Native Instruments de Traktor Kontrol Z2 mixer ontwikkeld. Deze mixer met zijn stoere uiterlijn, vlugge Traktor controls en scherpe faders is ideaal voor iedereen die wel van een scratch houdt.

Traktor DJ gear kopen Traktor DJ Gear bestellen

Voordelen van Traktor DJ Gear

  • Professionele DJ software
  • De controllers komen overeen met de software
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding van de controllers
  • De beste service bij ToneControl

Traktor DJ gear kopen Traktor DJ gear kopen?